Je hoort nu

Titel

Artiest

Nu On Air

Jouw 90’s Middag

13:00 18:00

Nu On Air

Jouw 90’s Middag

13:00 18:00

Background

80’s & 90 Reliving The Past Rosmalen

Partycentrum De Kentering [Rosmalen]

Evenement info
Datum: 25/06/2022
Tijd: 20:30
Locatie: Partycentrum De Kentering
Adres: Dorpsstraat 54, Rosmalen
Telefoon: 073 689 2034
Website: www.relivingthepast.party
Details

In het hart van Rosmalen staat De Kentering, een begrip in deze prachtige wijk van Den Bosch. Vroeger deed het gebouw dienst als gemeenschapshuis. Vele grote artiesten hebben hier opgetreden en nu is het de beurt aan het leukste en meest herkenbare 80’s & 90’s feest van Zuid-Nederland.

We gaan uitpakken in twee zalen. De theaterzaal zal worden omgetoverd tot een grote discotheek met gekleurde dansvloer en grote schermen waar de vele clips op worden vertoond, DJ Ronald en Christian nemen je mee terug naar de tijd waar internet onbekend was, de CD cool was en een GSM science fiction was. In de Blauwe Zaal komt een Silent Disco opstelling waar DJ John Macraven, bekend uit het Bosche uitgaansleven, jullie meeneemt op een moderne manier naar de jaren 80 en 90. Bij grote feesten is dit een enorm succes. Kijken hoe goed jij mee zingt en danst.

Roep je vrienden bij elkaar, bespreek welk nummer er absoluut moet worden gedraaid, want zoals het toen ging, gaat het bij ons nog steeds. Jullie bepalen de avond. Kom jij een avond herbeleven met de lekkerste en vetste hits uit de twee mooiste decennia qua muziek en beleving.

Reliving the past logo