Je hoort nu

Titel

Artiest

Nu On Air

Background

DEVENTER: 40UP ZWARTE SILO 05 OKTOBER


Evenement info
Datum: 05/10/2024
Tijd: 20:00
Evenement: https://www.facebook.com/events/390551953873515
Details

Jaaaa, natuurlijk komen ze  nog een keer terug naar de Zwarte Silo in Deventer want de dansavonden in het Oosten des lands bevallen ze maar al te goed! Na de o-zo gezellige avonden die we eerder mochten beleven in het altijd swingende Deventer zijn we dan ook blij dat we kunnen aankondigen dat hét feest voor 40-plussers op vrijdag 12 april weer terug is!

We dansen weer een avond zorgeloos op al die vette hits van de afgelopen 40 jaar in beeld én geluid, want kenners weten het: bij 40UP hoor je niet alleen de lekkerste muziek door de speakers maar zie je ondertussen ook het unieke cliparchief op grote schermen voorbij komen.

40UP in Deventer verkoopt steeds sneller uit en dit is het ultieme feest der herkenning dus laat aan al je dansvrienden weten dat we er weer aankomen en heel graag tot dan… Let’s dance again, Deventer!

Jaaaa, natuurlijk komen we voor de zomer nog een keer terug naar de Zwarte Silo in Deventer want de dansavonden in het Oosten des lands bevallen ons maar al te goed! Na de o-zo gezellige avonden die we eerder mochten beleven in het altijd swingende Deventer zijn we dan ook blij dat we kunnen aankondigen dat hét feest voor 40-plussers op vrijdag 12 april weer terug is! We dansen weer een avond zorgeloos op al die vette hits van de afgelopen 40 jaar in beeld én geluid, want kenners weten het: bij 40UP hoor je niet alleen de lekkerste muziek door de speakers maar zie je ondertussen ook het unieke cliparchief op grote schermen voorbij komen. 40UP in Deventer verkoopt steeds sneller uit en dit is het ultieme feest der herkenning dus laat aan al je dansvrienden weten dat we er weer aankomen en heel graag tot dan… Let’s dance again, Deventer! 💃