Je hoort nu

Titel

Artiest

Nu On Air

Nu On Air

Background

Rotterdam: We all love 80’s 90’s 00′ oud & nieuw

Sint-Jobshavenkade [Rotterdam]


Evenement info
Datum: 31/12/2022
Tijd: 21:00
Locatie: Sint-Jobshavenkade
Adres: Stadhuisplein 3 Rotterdam
Website: https://www.wealllove.com/events/we-all-love-80s-90s-00s-nye-cruise-rotterdam/
Evenement: https://www.facebook.com/events/178247194420666
Details

 

 

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

 

OUD EN NIEUW CRUISE ROTTERDAM

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s – NYE CRUISE ROTTERDAM

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s sluit 2022 in stijl af met een exclusieve NYE Cruise in Rotterdam! NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Met champagne in de hand en een fabuleus uitzicht over de Maas dansen we het nieuwe jaar in. Zin om mee te feesten? Kom aan boord van ons exclusieve schip, ervaar de geweldige sfeer, geniet van de muziek en kijk live -vanaf wel heel dichtbij- mee naar het Nationale Vuurwerk vanaf de Erasmusbrug!

WERELDHAVENDAGEN BOOT ROTTERDAM

VIER OUD EN NIEUW IN ROTTERDAM

Dit jaar vindt de WE ALL LOVE NYE Cruise plaats aan boord van een wel heel speciaal en exclusief schip. DOCKS 1 is één van Nederlands mooiste feestlocaties op het water. En het perfecte schip voor een 7 uur durend feestspektakel waar nog lang over zal worden nagepraat. Voor en na het ‘twaalf uur moment’ vaart de WE ALL LOVE NYE Cruise over de Rotterdamse Maas. Met zo’n fabuleus uitzicht, champagne in de hand en natuurlijk de geweldige sfeer aan boord is een top avond uit gegarandeerd!

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE CRUISE ROTTERDAM

HET NATIONALE VUURWERK ROTTERDAM

Voor het veertiende jaar op rij vindt om middernacht de grootste vuurwerkshow van Nederland plaats in Rotterdam. Om 00.00u zal de WE ALL LOVE NYE Cruise heel dichtbij de Erasmusbrug liggen om alle bezoekers te trakteren op een wel heel uniek ‘twaalf uur moment’ tijdens het Nationale Vuurwerk vanaf de Rotterdamse Erasmusbrug. Een beter uitzicht op deze spectaculaire vuurwerkshow boven de Maas bestaat niet!

BOARDING OP DE OUD EN NIEUW BOOT

De opstapplaats voor de WE ALL LOVE NYE Cruise is bij de Sint-Jobshavenkade in Rotterdam. De Sint-Jobshavenkade is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar. In de directe omgeving van de Sint-Jobshavenkade is voldoende parkeergelegenheid. Het (boot)feest zal duren van 21.00 tot 04.00 uur. De boarding is van 21.00 tot 22.00 uur. Houdt hier rekening mee en zorg dat je op tijd aanwezig bent aan de kade, de boot wacht namelijk niet! Om 00.00 uur liggen we bij de Erasmusbrug voor een spectaculair uitzicht op de vuurwerkshow. Na het vuurwerk cruisen en feesten we verder op de Maas. Rond 03.00 uur meren we weer aan en om 04.00 uur komt er een eind aan deze nu al memorabele NYE Cruise.

Minimumleeftijd: Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

TICKETS OUD EN NIEUW CRUISE ROTTERDAM

Een ticket voor de WE ALL LOVE NYE Cruise is hier verkrijgbaar en is inclusief:

  • Toegang tot het exclusieve WE ALL LOVE NYE Cruise schip
  • Luxe ontvangst met welkomstdrankje
  • Uiteraard(!) heerlijke oliebollen
  • Spectaculair uitzicht op het Nationale Vuurwerk
  • Dansen op de grootste en meest danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s
  • Een 7 uur durend bootfeest en cruisespektakel op de Rotterdamse Maas

Kortom, met een ticket voor de WE ALL LOVE NYE Cruise ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2023!

We all love concept