Je hoort nu

Titel

Artiest

Nu On Air

The Breakfast Club

06:00 10:00

Background

NIJMEGEN: WE LOVE THE 90’S 2024 17 AUGUSTUS

Goffertpark [Nijmegen]


Evenement info
Datum: 17/08/2024
Tijd: 14:00
Locatie: Goffertpark
Adres: Steinweg 1 Nijmegen
Website: https://www.welovethe90s.com/
Evenement: https://www.facebook.com/WLT90s/
Details

Op zaterdag 17 augustus keert We Love The 90s Festival compleet vernieuwd-, beter- en mooier dan ooit- terug in het prachtige Goffertpark in Nijmegen! Vier de zomer, neem iedereen mee en herbeleef de magische 90’s met maar liefst 20.000 liefhebbers op het grootste 90’s festival van Nederland!

Bij We Love The 90’s Festival willen we jullie de best mogelijke beleving bieden voor een dag die nooit meer zal worden vergeten. Daarom hebben we enorm veel tijd en aandacht gestoken in alles op en rondom het festivalterrein.

Denk hierbij aan een prachtig podium ontwerp en éxtra grote mainstage, aankleding in thema over het hele terrein en natuurlijk het struinen langs de bomen met de warme zomerzon in je rug. Dit wordt 200% genieten!

We willen de ervaring tijdens De Hollandse Zomer zo onvergetelijk mogelijk maken. Daarom zorgen wij niet voor onverwachte kosten en zijn alle toiletten gratis. We begrijpen ook dat jij supersnel je drankje wilt bestellen en om direct terug te gaan naar je vrienden en verder te feesten.

Daarom hebben we de bar-snelheid gemaximaliseerd zodat jij nooit lang hoeft te wachten. Daarnaast is het aanbod nóg beter, waardoor ook jouw favoriete drankje er altijd bij zal zitten. Honger of gewoon zin om even te relaxen? Ons zomers borrelterras met ontzettend veel keus aan heerlijk eten door diverse food trucks zorgt ervoor dat jij maximaal kunt genieten.

Line up:

Mainstage

Paul Elstak
Snap!
Alice Deejay
Mental Theo
Charly Lownoise
Twenty 4 Seven
2 Brothers on the 4th Floor
T Spoon
Nakatomi
Party Animals
Totally Spice / Spice Girls Tribute

Hakkuhtent

Flamman & Abraxas
Ruffneck
Critical Mass